Hos Hår-Caféen sætter vi det individuelle behov i centrum. Vi er en frisørsalon i Stenløse med stor erfaring inden for vores felt. Som frisør dækker vi naturligvis også Jyllinge, Ølstykke og omegn.

Alle vores frisører har taget den fireårige frisøruddannelse, hvilket betyder, du kan være sikker på en kvalitetsbehandling uanset om det er klipning, farve, striber eller permanent, du ønsker.
 

Kvalitet hos vores frisørsalon

Som frisør og frisørsalon er det vigtigt for os at kunne tilbyde dig det bedste af det bedste. Det gælder både i forhold til selve håndværket, men også i forhold til de produkter, vi som frisør anvender.

Eksempelvis tilbyder vi farvebehandling uden ammoniak fra Nectaya og en hårplejeserie fra KMS california og Kevin Murphy med de bedste naturlige ingredienser.
 

Hyggelige omgivelser hos din frisør

Når du besøger din lokale frisør i Stenløse skal du have en god helhedsoplevelse. Derfor har vi indrettet vores salon hyggeligt, ligesom vi naturligvis byder på noget koldt eller varmt at drikke.

Vi er både en dame-, herre-  og børnefrisør.

Vi har onlinebestilling, så du nemt og hurtigt kan bestille en tid, når dit hår trænger til kærlig pleje. Du kan også ringe til os på telefon 47 17 19 97.